Sagt om Göran Cronwall

"Han har utvecklat mig till den ledare jag är idag"

När jag träffade Göran Cronwall första gången fångade han snabbt mitt intresse. Jag jobbade då på ett företag i Stockholm men tvekade inte att tacka Ja till en tjänst på Prenova i Gävle. En otrolig resa i livet med Göran som ledare. Han har ett mycket gott ledarskap och bra personalpolitik och har utvecklat mig till den ledare jag är idag. 

Magnus Geschwindt, Platschef Prenova Bygg & Projektutveckling AB

 "Löser problem med respekt för individerna"

"Göran är lösningsorienterad och lämnar ingenting åt slumpen. Han tar tag i problem som uppstår och reder ut dem, så att alla blir så nöjda som möjligt.

Han lyckas bra, eftersom han är en lyhörd och empatisk ledare, som ser och lyssnar på individen. Samtidigt kan han ta ställning när det krävs och säga ifrån om det behövs."

Rolf Norman, delägare Prenova Bygg & Projektutveckling AB

"Hög vilja att skapa starkt resultat"

Göran är en oerhört dedikerad person som har en hög vilja att skapa ett starkt resultat. Han levererar rätt kvalitet, omfattning och tid och är alltid pålitlig, engagerad och driven. Han skapar entusiasm med sina medarbetare och är prestigelös i sitt ledarskap och ställer upp när behov finns.  

Christian Hageltorn, Key account manager Samhall

"En person man lyssnar på och gärna följer"

Du har varit en person vilken jag lyssnat mycket på och respekterat vid de sammankomster vi haft. Mycket för den pondus du besitter och dina tankar kring ledarskap. Du är en person man lyssnar på och gärna följer.

Susanne Konturri, tidigare chefskollega

"Du har lärt mig ... att det är bara jag som sätter mina egna begränsningar"

Jag är ledsen att du slutar som min chef. Vi har haft ett jättebra samarbete och du lyssnar och försöker alltid göra det bästa för dina medarbetare. Under dessa år har jag lärt mig massor av dig och utvecklats som person. Du har lärt mig att tänka positivt, se framåt och tro på mig själv och att det bara är jag som sätter mina egna begränsningar. Du är den bästa chef jag haft och jag kommer alltid att höja dig till skyarna när jag pratar med människor både internt och externt.

Jenny Alfredsson, medarbetare bank.  

"Han gav värdefulla råd kring sånt jag inte hade tänkt på"

”Jag träffade Göran i samband med att jag skulle göra klart min affärsplan. Han gav värdefulla råd kring sånt jag inte hade tänkt på samt hade många kontakter för mitt fortsatta arbete. Jag är glad att jag kom i kontakt med nyföretagarcentrum och Göran Cronwall”

Åke Wallbäcks, nyföretagare

”Göran som min coach fick mig att inse att less is more, dvs han gav mig insikter och värdefulla tips som resulterade i en tydlig och trovärdig affärsplan."

"Göran är en person som går in i sin coachingroll helhjärtat och har inte några problem att anpassa sig och sin arbetstid för att rådgiva sina adepter, vilket var väldigt värdefullt för mig.”

Jonna Burefjord. VD/Styrelseordförande, Oh My Management Scandinavia AB

"Jag upplevde Göran som en kunnig och erfaren ledare. Den hjälp Signalbolaget har fått från Göran är ovärderlig."

"Han är noggrann och entusiastisk som person, vilket bidrar till ett bra resultat av Görans insats oavsett konsultuppdrag”  

Olga Selin, Ekonomichef/Ägare, Signalbolaget i Sverige AB

KONTAKT

Adress
Sandbacka Park, Högbovägen 45, 811 32, Sandviken

Telefonnummer
072-229 90 11

E-post
[email protected]

GC_logo_CMYK_negativv_liggande

KONTAKT­FORMULÄR