Erfarenhet & Kompetens

En beskrivning av mig kan vara den här: En välmeriterad och erfaren ledare och chef med hög drivkraft och starkt resultatfokus som har erfarenhet från många olika branscher som bank, försäkring, utbildning, hotell, resor och byggbranschen.

En annan kan vara: En chef som kan lyssna och inkludera alla i organisationen.

De företag och organisationer som jag ansvarat för har haft mellan 10 och 500 medarbetare, med tillhörande budget- och resultatansvar och arbete i ledningsgrupper med såväl strategiska som operativa frågor.

När jag blev vd på Högbo Brukshotell i Sandviken började jag jobbet med att prya på alla avdelningar på hotellet. Därför att jag ville veta hur människor i organisationen såg på företaget och verksamheten. Att lyssna på städerskan, på receptionisten eller servitören lärde mig en hel del om hur jag skulle utveckla verksamheten och få medarbetarna med mig.

Nu behöver inte det vara din/er lösning för att förstå verksamheten,  men att lyssna in åsikter på olika nivåer är en metod jag använder mig av för att driva på utvecklingen av ett företag eller en organisation.

Se min profil på LinkedIn

_ANS1581

KONTAKT

Adress
Sandbacka Park, Högbovägen 45, 811 32, Sandviken

Telefonnummer
072-229 90 11

E-post
[email protected]

GC_logo_CMYK_negativv_liggande

KONTAKT­FORMULÄR