HR-uppdrag

Hjälp och stöd i personalfrågor

En god arbetsmiljö är nödvändig för företagets tillväxt och för att en organisation ska vara produktiv. Men vad gör man om medarbetare ändå blir sjuka? Eller om det uppstår allvarliga konflikter på arbetsplatsen?

Genomtänkta rutiner och riktiga verktyg är förutsättningen för att hantera ansvaret för arbetsmiljön. Extern hjälp är ibland nödvändigt för att lösa svårare konflikter. Då är jag en erfaren resurs som förbättrar arbetsmiljön smidigt och effektivt på ert företag/organisation.

Jag hjälper er att avlasta en redan hårt belastad HR-avdelning. Eller så går jag in och tar HR-ansvaret fullt ut. Oavsett så kommer er organisation få en kompetent kraft som kan ta företaget mot nya mål.

Tjänster

  • Rekrytering av såväl medarbetare som chefer
  • Genomföra anställningsintervjuer
  • Rehab-utredningar
  • Coachsamtal, stödjande samtal

 

"Löser problem med respekt för individerna"

"Göran är lösningsorienterad och lämnar ingenting åt slumpen. Han tar tag i problem som uppstår och reder ut dem, så att alla blir så nöjda som möjligt. Han lyckas bra, eftersom han är en lyhörd och empatisk ledare, som ser och lyssnar på individen. Samtidigt kan han ta ställning när det krävs och säga ifrån om det behövs."

Rolf Norman, delägare Prenova Bygg & Projektutveckling AB

KONTAKT

Adress
Sandbacka Park, Högbovägen 45, 811 32, Sandviken

Telefonnummer
072-229 90 11

E-post
[email protected]

GC_logo_CMYK_negativv_liggande

KONTAKT­FORMULÄR